AmCham-ov "Poslovni doručak"

Predsjednik Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave, Goran Matešić, sudjelovao je kao gost govornik na na poslovnom doručku pod naslovom " 
Javna nabava: stanje i pravci razvoja, u organizaciji Američke gospodarske komore u Hrvatskoj", koji se održao 13. ožujka 2015. godine u Hotelu Esplanade.
AmCham "Power Brakfast", poslovni doručak, zaštitni je znak Američke gospodarske komore u svijetu, koji se održava s ciljem omogućavnja sudionicima da čuju i raspravljaju o aktualnim izazovima i događanjima na svjetskoj i domaćoj gospodarskoj sceni od govornika koji su izravno uključeni u aktualne gospodarske tijekove.

Govornici predmetnog skupa su također bili i Ismar Avdagić, pomoćnik Ministra gospodarstva i Ivan Palčić, Stručni savjetnik u Upravi za sustav javne nabave, Ministarstva gospodarstva.

Goran Matešić podijelio je iskustva Državne komisije u kontroli postupaka javne nabave, dok je Ismar Avdagić predstavio rad Ministarstva gospodarstva na poboljšanju sustava javne nabave, uz osvrt na korištenje kriterija ekonomski najpovoljnije, u odnosu na najnižu cijenu ponude.